Hydrauliek bij Vos Mechanisatie in Zevenhuizen

Hydrauliek

Al jaren hebben wij een eigen werkplaats waar u terecht kunt voor hydrauliek, draaiwerk, slangenpersen en cilinderreparaties.

Eigen werkplaats

In onze eigen werkplaats in Zevenhuizen kunnen we onder andere slangen persen t/m 6 staallagen. Ook hebben wij voor kranen en shovels een ruime voorraad slangen en nippels. Onderdelen die al lang niet meer beschikbaar zijn, niet-universele slangen of hydraulische cilinders worden voor u met de hand op maat gemaakt.

Vos mechanisatie werkplaats
Vos Mechanisatie werkplaats
hydrauliek

In onze werkplaats werken dagelijks goed opgeleide mensen met een schat aan ervaring. Heeft u service nodig voor hydrauliek aan uw machines? Neem gerust contact met ons op en wij komen met een passend advies of oplossing.

Mobiele werkplaats

Voor onderhoud en reparaties kunt u terecht in onze rijk uitgeruste werkplaats. Met 3 servicewagens, ingericht als mobiele werkplaats, kunnen we ter plaatste eventuele mankementen snel verhelpen. Onze gediplomeerde medewerkers bieden u kwaliteit, betrouwbaarheid en service.

Vragen of een afspraak? Neem contact op!

Heeft u vragen met betrekking tot verhuur, verkoop, een algemene vraag of wilt u graag een afspraak maken om bijvoorbeeld langs te komen bij ons in Zevenhuizen? Neem gerust contact met ons op.