Tuin en Park bij Vos Mechanisatie in Zevenhuizen

Tuin & Park

Gelijk met de geheel vernieuwde opzet van het winkelgedeelte is ook de showroom van tuin- en park-machines totaal vernieuwd. Hier kunt u in alle rust het uitgebreide assortiment bekijken.

door op STIHL logo te klikken kom je op de website van STIHL. 

Stihl

Stihl producten

Daarin zitten onder andere kettingzagen, heggenscharen,bosmaaiers, bladblazers, doorslijpmachines, veegmachines en nog veel meer. Ook zijn alle accessoires ruimschoots uit voorraad leverbaar. Daarbij kan je denken aan brandstof, olie, maaidraad, maaimessen, complete maaikoppen, zaagkettingen, zaagbladen, losse accu’s en laders en nog veel meer.

Stihl staat bekend om de machines die op benzine lopen. De benzine is ook in het eigen merk verkrijgbaar, Motomix. Sinds enkele jaren is daarnaast een lijn gekomen met accumachines. Die zijn beter voor het milieu en ideaal voor thuisgebruik.

Stihl kleding

Het merk Stihl heeft een complete eigen lijn met werkkleding, speciaal voor de doelgroep die de machines van Stihl ook professioneel gebruikt. De kledinglijn bevat onder meer speciale zaagbroeken, zaagschoenen, veiligheidsbrillen en natuurlijk zaaghandschoenen, die wij adviseren bij aankoop van de tuinmachines. Zeker tuinmachines met metalen snijdelen, zoals de kettingzaag, of bosmaaier met mes, vragen om een juiste bescherming.

Kwaliteitsmerken en advies

Met kwaliteitsmerken als Stiga, Viking en Stihl hebben we een breed en kwalitatief aanbod van tuin- en park machines. Bezoek onze prachtige showroom en we adviseren u vakkundig en graag over de meest geschikte machine.

Service en onderhoud

Naast de verkoop voert Vos ook service en onderhoud uit in zijn eigen werkplaats, waarbij veel onderdelen uit voorraad leverbaar zijn. Hierbij is het mogelijk dat de machines bij u thuis worden opgehaald en teruggebracht na de onderhoudsbeurten.

Wielladers

Daarnaast leveren we wielladers van Eurotrack

STIGA Frontmaaiers

Met een frontmaaier van STIGA gaat u met gemak zelfs de grootste tuinen rond en dankzij het maaidek aan de voorzijde kunt u zorgvuldig en beheerst maaien. Door van accessoire te wisselen, verandert u de frontmaaier in een sneeuwblazer, strooiwagen, bladruimer, verticuteermachine, gazonbeluchter en meer.

Machines voor bouw-, straat- en tuinwerk

Wij hebben diverse machines van Lumag voor bouw-, straat- en tuinwerkzaamheden. Hieronder een aantal machines.

Lumag houtkloofmachine HOS8N
Lumag hakselaar HC15H-NL
Lumag houtkloofmachine HOS8N

PROFESSIONAL

Op professioneel vlak moeten vele reinigingstaken worden uitgevoerd waarbij uiteenlopende en individuele eisen gelden. Of het nu gaat om industrie, retail, de bouw, horeca, transport- en logistieke sector of agricultuur – Kärcher biedt altijd de juiste oplossing voor duurzaam en milieuvriendelijk reinigen.

VEGEN, RUIMEN, STROOIEN, ONDERHOUDEN – MET ADLER KWALITEITSPRODUCTEN

De kwaliteitsmakers van ADLER bieden u werktuigen voor de bouwsector, voor de agrarische sector en openbare werken. ADLER aanbouw veegmachines, sneeuwschuivers, strooiers en boormachines worden daar gebruikt waar het op betrouwbaarheid, robuustheid en lange levensduur aan komt. De naam “ADLER Arbeitsmaschinen” staat voor geavanceerde technologie en superieure kwaliteit “Made in Germany”.

Van onze reinigingsmachines en tuinmachines:

  • Veegmachines: radiaal & axiaal
  • Aanbouw: veegmachines & sneeuwschuiven

FUNCTIONELE TECHNIEK GARANDEERT MAXIMALE ZEKERHEID

Meclean is producent van professionele reinigingsmachines. Bij het ontwikkelen, testen en bij de productie is de focus gericht op de gebruiker(s).

Of het nu gaat om gevelreinigen, vegen, kauwgum verwijderen, vloeronderhoud of fijnstof problematiek… wij bieden de oplossing. De nuchtere, doelgerichte benadering resulteert in uiterst functionele, mechanische reinigingsmachines zonder overbodige electronica of onnodige functies.

Hoe werkt heetwater onkruid bestrijden?

Door onkruid te besproeien met heet water (99,5 °C) wordt de celstructuur vernietigd en wordt de plant tot in de wortel bestreden. Het hete water kan met een vaste spuitbalk of aangebouwde Flex spuitkappen (op een voertuig) of met de hand door middel van sproeilansen of handspuitbalk worden gesproeid.

 

Verhuur van machines

Bent u opzoek naar een tijdelijke oplossing? Naast verkoop verhuurt Vos Mechanisatie tuin- en park machines. Bekijk hier ons ruime aanbod aan machines. Heeft u vragen over ons aanbod? Neem gerust contact op.

Vragen of een afspraak? Neem contact op!

Heeft u vragen met betrekking tot verhuur, verkoop, een algemene vraag of wilt u graag een afspraak maken om bijvoorbeeld langs te komen bij ons in Zevenhuizen? Neem gerust contact met ons op.