Mechanisatie bij Vos Mechanisatie in Zevenhuizen

Mechanisatie

Vos Mechanisatie is een bedrijf uit Zevenhuizen en omgeving Groningen met een rijke traditie in de agrarisch-technische dienstverlening. Inmiddels zijn we meer dan 85 jaar actief en kunnen u verzekeren van het juiste advies en persoonlijke en service.

Ons aanbod in machines

Wij verkopen landbouw-, tuin en park- en grondverzetmachines. Vos Mechanisatie is uw partner voor New Holland tractoren, verreikers en minikranen. Naast deze zaken verhuren we New Holland Minikranen en bieden we een breed tuin- en park programma van New Holland, Stihl, Viking en Stiga. Bekijk ons verkoop en verhuur. Wij staan altijd voor u klaar

Afbeeldingsresultaat voor logo roelama
Logo vicon

Fella

Fella staat al 100 jaar lang voor kwaliteit en innovaties in de hooibouw. De machines worden praktijkgericht ontwikkeld, getest en verbeterd.

Mobiele werkplaats

Voor onderhoud en reparaties kunt u terecht in onze rijk uitgeruste werkplaats. Met 3 servicewagens, ingericht als mobiele werkplaats, kunnen we ter plaatste eventuele mankementen snel verhelpen. Onze gediplomeerde medewerkers bieden u kwaliteit, betrouwbaarheid en service.

Vragen of een afspraak? Neem contact op!

Heeft u vragen met betrekking tot verhuur, verkoop, een algemene vraag of wilt u graag een afspraak maken om bijvoorbeeld langs te komen bij ons in Zevenhuizen? Neem gerust contact met ons op.