De werkplaats van Vos Mechanisatie in Zevenhuizen

Werkplaats

Voor onderhoud en reparatie aan machines kunt u bij Vos Mechanisatie terecht in onze rijk uitgeruste werkplaats in Zevenhuizen. Onze goed opgeleide medewerkers staan dag en nacht voor u klaar om u verder te helpen.

Werkplaats op locatie

Met 3 servicewagens, ingericht als mobiele werkplaats, kunnen wij ter plaatse eventuele mankementen snel verhelpen. De vakkundige, gemotiveerde en VCA-gediplomeerde medewerkers bieden u kwaliteit, betrouwbaarheid en persoonlijke service.

Zoveel mogelijk service en kwaliteit. Dat is het devies van Vos Mechanisatie.

Worden uw machines al “arbo”gekeurd?

Sinds 1998 is het voor eigenaren van machines en werktuigen wettelijk verplicht om deze machines periodiek te laten keuren door een deskundige. De wet eist dat groenaannemers, loonwerkers en boeren veilig werken. Ook verzekeraars vragen steeds vaker van u dat u alles op het gebied van veiligheid voor elkaar heeft. Bij Vos mechanisatie kunt u uw machines en werktuigen laten controleren via het VA-keur systeem. Wij zijn namelijk een

 

VA-keur keuringsbedrijf.

Vos Mechanisatie verzorgt keuringen voor:

  • Landbouwmechanisatie
  • Tuin- en parkmachines
  • Grondverzet machines
  • Elektrische machines en gereedschappen
  • Hydraulische componenten

Wat is VA-keur?

VA-keur is een keurmerk dat in het leven geroepen is door het “Fedecom”.

VA-keur is de APK keuring voor al uw arbeidsmiddelen. VA-keur geniet het vertrouwen van de arbeidsinspectie en is eenvoudig van opzet. Bij “Vos mechanisatie” worden machines gekeurd volgens de veiligheidseisen uit de richtlijn Arbeidsmiddelen, NEN 3140 en het Voertuig Reglement. Elke gekeurde machine wordt voorzien van een herkenbare “VA-keur sticker”; een waarborg voor veiligheid. Met het “VA-keur” bent u zeker van veilige machines, voor uzelf en uw medewerkers.

“va-keur een voorzorg meer, een kopzorg minder”

Mechanisatie

Wij verkopen landbouw-, tuin en park- en grondverzetmachines. Vos Mechanisatie is uw partner voor New Holland tractoren, verreikers en minikranen. Bezoek onze mechanisatie-pagina of neem contact met ons op

Vragen of een afspraak? Neem contact op!

Heeft u vragen met betrekking tot verhuur, verkoop, een algemene vraag of wilt u graag een afspraak maken om bijvoorbeeld langs te komen bij ons in Zevenhuizen? Neem gerust contact met ons op.